Lees meer

Programma Diner op Hakken

Diner op Hakken 2018 zal plaatsvinden op 11 januari 2018. Op deze avond staan vrouwen in de techniek centraal. Vrouwen zijn namelijk niet meer weg te denken uit het technische bedrijfsleven. Daarom organiseert Integrand een diner om technische topstudentes de mogelijkheid te bieden in contact te komen met grote technische bedrijven. Het evenement zal bestaan uit een case, gevolgd door een diner dat plaats zal vinden in de Domtoren in Utrecht. Het is een exclusief evenement; er zullen 4 grote bedrijven aanwezig zijn uit verschillende branches, en 40 technische studentes. Het programma is hieronder te vinden.

Case ronde
Vanaf 16.00 zal de ontvangst zijn, en om 16.30 zal iedereen aanwezig zijn. Vervolgens zullen de cases van de bedrijven beginnen. De deelnemende bedrijven zullen allemaal in het kort vertellen wie ze zijn en wat voor mogelijkheden ze jou kunnen bieden. De 40 studentes worden verdeeld over groepen. 

Diner
Hierna zal het diner beginnen. Bij elke gang zal van plek worden gewisseld, waardoor studentes zoveel mogelijk bedrijven zullen spreken. Tijdens het diner krijg je de mogelijkheid op een interactieve manier met een recruiter te praten. Dit geeft jou de ideale mogelijkheid jezelf optimaal te presenteren. 

Borrel
Als afsluiter zal er een borrel zijn waarbij er de mogelijkheid is om kennis te maken en vragen te stellen aan de deelnemende bedrijven.

                Programma 11 januari

                  16:00 - 16:30   Inloop 

                 16:30 - 19:00   Case/Workshop

                 19:00 - 21:30   Diner

                 21:30 - 22:30  Borrel