Lees meer

Inschrijven

Om het inschrijven overzichtelijk te houden zullen je gegevens in een database worden opgeslagen. Ook zullen je gegevens in de Integrand database geplaatst worden. Deze database wordt gebruikt om studenten op de hoogte te brengen van interessante evenementen van bedrijven. Deze berichten zijn gericht op een specifieke doelgroep en je kunt je ten alle tijden uitschrijven.

Selectie

Uit alle aangemelde studentes worden 70 studentes geselecteerd op basis van het CV die deel mogen nemen aan Techniek op Hakken. Uiterlijk eind mei 2018 zullen de studentes die zich hebben aangemeld, per mail op de hoogte worden gebracht of ze mogen deelnemen aan dit evenement. 

Kosten

Voor de studenten zijn er geen kosten aan deelname van het event verbonden.

Techniek op Hakken

In 2013 heb ik deelgenomen aan Techniek op Hakken. Nadat het event door een meisjeskoor op rode hakken was geopend, begon de dag. De voorzitter startte met de algemene zaken en een inspirerende spreekster. Uiteindelijk heb ik persoonlijk contact gehad met zes verschillende bedrijven. Een hele leuke dag en enkele afspraken voor vervolggesprekken! Deze dag heeft me veel positieve nieuwe openingen gegeven!

Lisa van der Moolen - Studente Civiele Techniek aan de TU Delft

Techniek op Hakken

Techniek op Hakken heeft me laten zien hoe breed de mogelijkheden zijn na je studie. Daarbij maken de speed dates het mogelijk meteen gericht vragen te stellen. Ik heb nu
(een jaar later) met twee bedrijven nog steeds contact door Techniek op Hakken.

Vroukje Bron - Studente Structural Engineering aan de TU Delft