Lees meer

AT Kearney

A.T. Kearney

A.T. Kearney is een wereldwijd opererende Strategy Consultant met kantoren in 40 landen. We helpen meer dan driekwart van de Fortune Global 500 en de meest invloedrijke overheids- en non-profitorganisaties bij het nemen van de beste strategische beslissingen. Bij A.T. Kearney werken we altijd samen met onze klanten - om impact te maken op zowel de korte, als de lange termijn. Samen creëren we draagvlak voor een besluit. Dit is wat ieder van ons binnen A.T. Kearney drijft.

Onze consultants

Wat ons uniek maakt zijn de mensen die bij ons werken. Kenmerkend zijn de no-nonsense mentaliteit en de voorkeur voor diversiteit, het pragmatisme waarmee we problemen oplossen en de gedrevenheid om het beste resultaat neer te zetten. Werken bij A.T. Kearney betekent deel uitmaken van een internationaal team van hoogopgeleide collega’s.

Daag jezelf uit om al je talenten te ontwikkelen

Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staan bij ons centraal. Samen met je mentor geef je vanaf dag één jouw ontwikkeling vorm. Wij bieden je een stimulerende werkomgeving, een hechte teamstructuur en alle expertise die we de afgelopen 90 jaar hebben verzameld. A.T. Kearney’s internationale opleidingsprogramma is toonaangevend waardoor je verzekerd bent van een steile leercurve!

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid een MBA te doen aan een top business school. Wanneer je een jaar in dienst bent, heb je ook de mogelijkheid om een transfer aan te vragen naar één van onze andere kantoren wereldwijd, bijvoorbeeld Sydney of New York. Je besluit dan om te gaan werken in industrieën die typisch Amerikaans, Europees of Aziatisch zijn – en om zo je horizon te verbreden.

Wil je ons beter leren kennen tijdens één van onze events? Ervaren hoe het is om bij ons te werken via een stage? Of heb je andere vragen? Mail naar recruitment.amsterdam@atkearney.com of volg ons op https://www.facebook.com/ATKearney.Careers.Amsterdam/.

Techniek op Hakken

Techniek op Hakken heeft me laten zien hoe breed de mogelijkheden zijn na je studie. Daarbij maken de speed dates het mogelijk meteen gericht vragen te stellen. Ik heb nu
(een jaar later) met twee bedrijven nog steeds contact door Techniek op Hakken.

Vroukje Bron - Studente Structural Engineering aan de TU Delft

Techniek op Hakken

In 2016 heb ik deelgenomen aan Techniek op Hakken, en nader kennis gemaakt met de werkwijze, cultuur en verschillen tussen onder andere KPN, PwC, Bol.com en het Ministerie van Defensie. Het was een dag waarop ik veel meer inzicht kreeg in wat ik technische bedrijven kan bieden (en andersom) en waar ik mijn netwerk verder heb uitgebreid met recruiters en mede studenten.  Het is een ervaring die mij zeker heeft geholpen met keuzes maken voor de eerste stappen in mijn carrière, maar waar ik ook heb kunnen genieten van een leuke consultancy case en goed gezelschap!

Noesjka Buitenkamp - Studente Structural Engineering aan de TU Delft