Lees meer

AT Kearney

A.T. Kearney

A.T. Kearney is een wereldwijd opererende Strategy Consultant met kantoren in 40 landen. We helpen meer dan driekwart van de Fortune Global 500 en de meest invloedrijke overheids- en non-profitorganisaties bij het nemen van de beste strategische beslissingen. Bij A.T. Kearney werken we altijd samen met onze klanten - om impact te maken op zowel de korte, als de lange termijn. Samen creëren we draagvlak voor een besluit. Dit is wat ieder van ons binnen A.T. Kearney drijft.

Onze consultants

Wat ons uniek maakt zijn de mensen die bij ons werken. Kenmerkend zijn de no-nonsense mentaliteit en de voorkeur voor diversiteit, het pragmatisme waarmee we problemen oplossen en de gedrevenheid om het beste resultaat neer te zetten. Werken bij A.T. Kearney betekent deel uitmaken van een internationaal team van hoogopgeleide collega’s.

Daag jezelf uit om al je talenten te ontwikkelen

Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staan bij ons centraal. Samen met je mentor geef je vanaf dag één jouw ontwikkeling vorm. Wij bieden je een stimulerende werkomgeving, een hechte teamstructuur en alle expertise die we de afgelopen 90 jaar hebben verzameld. A.T. Kearney’s internationale opleidingsprogramma is toonaangevend waardoor je verzekerd bent van een steile leercurve!

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid een MBA te doen aan een top business school. Wanneer je een jaar in dienst bent, heb je ook de mogelijkheid om een transfer aan te vragen naar één van onze andere kantoren wereldwijd, bijvoorbeeld Sydney of New York. Je besluit dan om te gaan werken in industrieën die typisch Amerikaans, Europees of Aziatisch zijn – en om zo je horizon te verbreden.

Wil je ons beter leren kennen tijdens één van onze events? Ervaren hoe het is om bij ons te werken via een stage? Of heb je andere vragen? Mail naar recruitment.amsterdam@atkearney.com of volg ons op https://www.facebook.com/ATKearney.Careers.Amsterdam/.

Techniek op Hakken

Techniek op Hakken 2012 was voor mij erg waardevol. Een leuke dag vol inspirerende sprekers, praktische cases en leuke speeddates: precies waar ik naar op zoek was. Op deze dag heb ik kennisgemaakt met bedrijven waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden en heb ik geleerd dat het goed is om nog eens verder te kijken dan normaal. Voor mij was de dag nog puur om me te oriënteren maar ben ik toch een stuk bekender geworden in de technische werkwereld.

Femia van Stiphout - Studente Technische Wiskunde aan de Universiteit Twente
 

Techniek op Hakken

In 2013 heb ik deelgenomen aan Techniek op Hakken. Nadat het event door een meisjeskoor op rode hakken was geopend, begon de dag. De voorzitter startte met de algemene zaken en een inspirerende spreekster. Uiteindelijk heb ik persoonlijk contact gehad met zes verschillende bedrijven. Een hele leuke dag en enkele afspraken voor vervolggesprekken! Deze dag heeft me veel positieve nieuwe openingen gegeven!

Lisa van der Moolen - Studente Civiele Techniek aan de TU Delft