Lees meer

Adyen

Op je sloffen (of hakken) werken aan uitdagingen op internationaal niveau? De skills die jij de afgelopen jaren geleerd hebt, zijn bijzonder waardevol voor de meest innovatieve bedrijven. Wat deze bedrijven zoals Facebook, Spotify, Netflix en Uber gemeen hebben, is dat ze allemaal gebruik maken van de betalingstechnologie van het in Nederland opgerichte bedrijf Adyen. 

Sterker nog, wanneer jij iets koopt bij een van deze bedrijven, maak je ook gebruik van Adyen – waarschijnlijk zonder dat je het zelf door hebt! Onze oplossing verwerkte in 2016 meer dan $90 miljard aan transacties voor de meest slimme en de snelst groeiende bedrijven over de hele wereld.

Ondanks onze enorme groei, zijn we nog steeds aan het begin van wat we willen bereiken. Onze organisatie cultuur helpt ons om die groei te realiseren: een platte organisatie waar je met je eigen ideeen en oplossingen mag komen, en waar alle ruimte is om samen te werken en tegelijkertijd jezelf te ontwikkelen.

 

Meer weten over Adyen? We zien je 7 juni bij Techniek op Hakken!

Techniek op Hakken

Techniek op Hakken 2012 was voor mij erg waardevol. Een leuke dag vol inspirerende sprekers, praktische cases en leuke speeddates: precies waar ik naar op zoek was. Op deze dag heb ik kennisgemaakt met bedrijven waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden en heb ik geleerd dat het goed is om nog eens verder te kijken dan normaal. Voor mij was de dag nog puur om me te oriënteren maar ben ik toch een stuk bekender geworden in de technische werkwereld.

Femia van Stiphout - Studente Technische Wiskunde aan de Universiteit Twente
 

Techniek op Hakken

In 2016 heb ik deelgenomen aan Techniek op Hakken, en nader kennis gemaakt met de werkwijze, cultuur en verschillen tussen onder andere KPN, PwC, Bol.com en het Ministerie van Defensie. Het was een dag waarop ik veel meer inzicht kreeg in wat ik technische bedrijven kan bieden (en andersom) en waar ik mijn netwerk verder heb uitgebreid met recruiters en mede studenten.  Het is een ervaring die mij zeker heeft geholpen met keuzes maken voor de eerste stappen in mijn carrière, maar waar ik ook heb kunnen genieten van een leuke consultancy case en goed gezelschap!

Noesjka Buitenkamp - Studente Structural Engineering aan de TU Delft