Lees meer

Adyen

Op je sloffen (of hakken) werken aan uitdagingen op internationaal niveau? De skills die jij de afgelopen jaren geleerd hebt, zijn bijzonder waardevol voor de meest innovatieve bedrijven. Wat deze bedrijven zoals Facebook, Spotify, Netflix en Uber gemeen hebben, is dat ze allemaal gebruik maken van de betalingstechnologie van het in Nederland opgerichte bedrijf Adyen. 

Sterker nog, wanneer jij iets koopt bij een van deze bedrijven, maak je ook gebruik van Adyen – waarschijnlijk zonder dat je het zelf door hebt! Onze oplossing verwerkte in 2016 meer dan $90 miljard aan transacties voor de meest slimme en de snelst groeiende bedrijven over de hele wereld.

Ondanks onze enorme groei, zijn we nog steeds aan het begin van wat we willen bereiken. Onze organisatie cultuur helpt ons om die groei te realiseren: een platte organisatie waar je met je eigen ideeen en oplossingen mag komen, en waar alle ruimte is om samen te werken en tegelijkertijd jezelf te ontwikkelen.

 

Meer weten over Adyen? We zien je 7 juni bij Techniek op Hakken!

Techniek op Hakken

In 2016 heb ik deelgenomen aan Techniek op Hakken, en nader kennis gemaakt met de werkwijze, cultuur en verschillen tussen onder andere KPN, PwC, Bol.com en het Ministerie van Defensie. Het was een dag waarop ik veel meer inzicht kreeg in wat ik technische bedrijven kan bieden (en andersom) en waar ik mijn netwerk verder heb uitgebreid met recruiters en mede studenten.  Het is een ervaring die mij zeker heeft geholpen met keuzes maken voor de eerste stappen in mijn carrière, maar waar ik ook heb kunnen genieten van een leuke consultancy case en goed gezelschap!

Noesjka Buitenkamp - Studente Structural Engineering aan de TU Delft

Techniek op Hakken

In 2013 heb ik deelgenomen aan Techniek op Hakken. Nadat het event door een meisjeskoor op rode hakken was geopend, begon de dag. De voorzitter startte met de algemene zaken en een inspirerende spreekster. Uiteindelijk heb ik persoonlijk contact gehad met zes verschillende bedrijven. Een hele leuke dag en enkele afspraken voor vervolggesprekken! Deze dag heeft me veel positieve nieuwe openingen gegeven!

Lisa van der Moolen - Studente Civiele Techniek aan de TU Delft