Lees meer

Adyen

Op je sloffen (of hakken) werken aan uitdagingen op internationaal niveau? De skills die jij de afgelopen jaren geleerd hebt, zijn bijzonder waardevol voor de meest innovatieve bedrijven. Wat deze bedrijven zoals Facebook, Spotify, Netflix en Uber gemeen hebben, is dat ze allemaal gebruik maken van de betalingstechnologie van het in Nederland opgerichte bedrijf Adyen. 

Sterker nog, wanneer jij iets koopt bij een van deze bedrijven, maak je ook gebruik van Adyen – waarschijnlijk zonder dat je het zelf door hebt! Onze oplossing verwerkte in 2016 meer dan $90 miljard aan transacties voor de meest slimme en de snelst groeiende bedrijven over de hele wereld.

Ondanks onze enorme groei, zijn we nog steeds aan het begin van wat we willen bereiken. Onze organisatie cultuur helpt ons om die groei te realiseren: een platte organisatie waar je met je eigen ideeen en oplossingen mag komen, en waar alle ruimte is om samen te werken en tegelijkertijd jezelf te ontwikkelen.

 

Meer weten over Adyen? We zien je 7 juni bij Techniek op Hakken!

Techniek op Hakken

Techniek op Hakken heeft me laten zien hoe breed de mogelijkheden zijn na je studie. Daarbij maken de speed dates het mogelijk meteen gericht vragen te stellen. Ik heb nu
(een jaar later) met twee bedrijven nog steeds contact door Techniek op Hakken.

Vroukje Bron - Studente Structural Engineering aan de TU Delft

Techniek op Hakken

Techniek op Hakken 2012 was voor mij erg waardevol. Een leuke dag vol inspirerende sprekers, praktische cases en leuke speeddates: precies waar ik naar op zoek was. Op deze dag heb ik kennisgemaakt met bedrijven waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden en heb ik geleerd dat het goed is om nog eens verder te kijken dan normaal. Voor mij was de dag nog puur om me te oriënteren maar ben ik toch een stuk bekender geworden in de technische werkwereld.

Femia van Stiphout - Studente Technische Wiskunde aan de Universiteit Twente