Lees meer

Dura Vermeer

Waar we ook kijken, overal zien we de resultaten van ons werk. Heel veel woningen en gebouwen waar we kunnen wonen en werken. Duizenden kilometers asfalt en spoor die ons land bereikbaar maken. Huizen, kantoren, datacentra, wegen, rail, bruggen, tunnels, viaducten… Alles wat we als Dura Vermeer hebben neergezet, is gebouwd op ons fundament: ‘Waarmaken van ambities’.

De concurrentie in de bouw neemt toe, maar dankzij 160 jaar ervaring hebben we een stevig fundament, waarop we verder kunnen bouwen. Onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top-3 van vernieuwers binnen onze sector. Hoe? Door focus te leggen op innovatief projectmanagement. We geloven oprecht in de kracht van diversiteit en werken we er hard aan om het aandeel vrouwen in de bouw en infrastructuur te vergroten. Mede om die reden hebben we EVA opgericht. EVA is ons vrouwennetwerk dat als doel heeft het aantrekken en behouden van vrouwen op management- en lijnfuncties en het aandeel vrouwelijke topprofessionals bij Dura Vermeer te vergroten. Bij ons vind je hoogopgeleide vrouwen in alle lagen van de organisatie en ja dat mogen er zeker meer zijn. Vrouwen zoals jij. Die willen uitblinken bij een echte vernieuwer.

Techniek op Hakken

In 2016 heb ik deelgenomen aan Techniek op Hakken, en nader kennis gemaakt met de werkwijze, cultuur en verschillen tussen onder andere KPN, PwC, Bol.com en het Ministerie van Defensie. Het was een dag waarop ik veel meer inzicht kreeg in wat ik technische bedrijven kan bieden (en andersom) en waar ik mijn netwerk verder heb uitgebreid met recruiters en mede studenten.  Het is een ervaring die mij zeker heeft geholpen met keuzes maken voor de eerste stappen in mijn carrière, maar waar ik ook heb kunnen genieten van een leuke consultancy case en goed gezelschap!

Noesjka Buitenkamp - Studente Structural Engineering aan de TU Delft

Techniek op Hakken

Techniek op Hakken 2012 was voor mij erg waardevol. Een leuke dag vol inspirerende sprekers, praktische cases en leuke speeddates: precies waar ik naar op zoek was. Op deze dag heb ik kennisgemaakt met bedrijven waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden en heb ik geleerd dat het goed is om nog eens verder te kijken dan normaal. Voor mij was de dag nog puur om me te oriënteren maar ben ik toch een stuk bekender geworden in de technische werkwereld.

Femia van Stiphout - Studente Technische Wiskunde aan de Universiteit Twente