Lees meer

Dura Vermeer

Waar we ook kijken, overal zien we de resultaten van ons werk. Heel veel woningen en gebouwen waar we kunnen wonen en werken. Duizenden kilometers asfalt en spoor die ons land bereikbaar maken. Huizen, kantoren, datacentra, wegen, rail, bruggen, tunnels, viaducten… Alles wat we als Dura Vermeer hebben neergezet, is gebouwd op ons fundament: ‘Waarmaken van ambities’.

De concurrentie in de bouw neemt toe, maar dankzij 160 jaar ervaring hebben we een stevig fundament, waarop we verder kunnen bouwen. Onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top-3 van vernieuwers binnen onze sector. Hoe? Door focus te leggen op innovatief projectmanagement. We geloven oprecht in de kracht van diversiteit en werken we er hard aan om het aandeel vrouwen in de bouw en infrastructuur te vergroten. Mede om die reden hebben we EVA opgericht. EVA is ons vrouwennetwerk dat als doel heeft het aantrekken en behouden van vrouwen op management- en lijnfuncties en het aandeel vrouwelijke topprofessionals bij Dura Vermeer te vergroten. Bij ons vind je hoogopgeleide vrouwen in alle lagen van de organisatie en ja dat mogen er zeker meer zijn. Vrouwen zoals jij. Die willen uitblinken bij een echte vernieuwer.

Techniek op Hakken

Techniek op Hakken 2012 was voor mij erg waardevol. Een leuke dag vol inspirerende sprekers, praktische cases en leuke speeddates: precies waar ik naar op zoek was. Op deze dag heb ik kennisgemaakt met bedrijven waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden en heb ik geleerd dat het goed is om nog eens verder te kijken dan normaal. Voor mij was de dag nog puur om me te oriënteren maar ben ik toch een stuk bekender geworden in de technische werkwereld.

Femia van Stiphout - Studente Technische Wiskunde aan de Universiteit Twente
 

Techniek op Hakken

In 2013 heb ik deelgenomen aan Techniek op Hakken. Nadat het event door een meisjeskoor op rode hakken was geopend, begon de dag. De voorzitter startte met de algemene zaken en een inspirerende spreekster. Uiteindelijk heb ik persoonlijk contact gehad met zes verschillende bedrijven. Een hele leuke dag en enkele afspraken voor vervolggesprekken! Deze dag heeft me veel positieve nieuwe openingen gegeven!

Lisa van der Moolen - Studente Civiele Techniek aan de TU Delft