Lees meer

ISAAC

Hallo, wij zijn ISAAC! Met 120+ collega’s helpen wij, vanuit ons kantoor in Eindhoven, opdrachtgevers bij het oplossen van complexe internetvraagstukken. ISAAC ontwikkelt weboplossingen en internetapplicaties op het gebied van e-commerce, e-finance, integratie, maar ook artificial intelligence, augmented reality en virtual reality-oplossingen. Je kunt dan onder andere denken aan webshops, self-serviceportalen, financiële aanvraagstraten en middleware integraties. Wil de opdrachtgever een grotere winstgevendheid, betere informatievoorziening of meer tevreden klanten? ISAAC helpt om die doelen te realiseren en daadwerkelijk waarde toe te voegen. De mensen bij ISAAC houden bovendien van uitdaging en complexiteit. We zijn een IT-bedrijf met hoogopgeleide, jonge, relaxte en betrouwbare medewerkers. Met 100 procent focus op techniek, uitdagend werk én fun is ISAAC een dynamische en technische club: We love .complexity!

Word jij onze nieuwe collega? We maken graag kennis met je tijdens het Diner op Hakken!

Wil je meer informatie over ISAAC of voorbeelden van projecten zien? Neem dan eens een kijkje op onze website: www.isaac.nl

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=CQjChT6st70&t  

Techniek op Hakken

In 2016 heb ik deelgenomen aan Techniek op Hakken, en nader kennis gemaakt met de werkwijze, cultuur en verschillen tussen onder andere KPN, PwC, Bol.com en het Ministerie van Defensie. Het was een dag waarop ik veel meer inzicht kreeg in wat ik technische bedrijven kan bieden (en andersom) en waar ik mijn netwerk verder heb uitgebreid met recruiters en mede studenten.  Het is een ervaring die mij zeker heeft geholpen met keuzes maken voor de eerste stappen in mijn carrière, maar waar ik ook heb kunnen genieten van een leuke consultancy case en goed gezelschap!

Noesjka Buitenkamp - Studente Structural Engineering aan de TU Delft

Techniek op Hakken

Techniek op Hakken 2012 was voor mij erg waardevol. Een leuke dag vol inspirerende sprekers, praktische cases en leuke speeddates: precies waar ik naar op zoek was. Op deze dag heb ik kennisgemaakt met bedrijven waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden en heb ik geleerd dat het goed is om nog eens verder te kijken dan normaal. Voor mij was de dag nog puur om me te oriënteren maar ben ik toch een stuk bekender geworden in de technische werkwereld.

Femia van Stiphout - Studente Technische Wiskunde aan de Universiteit Twente