Lees meer

NS

NS staat midden in de samenleving. Elke dag brengen we ruim 1 miljoen reizigers overal naartoe. Dat doen we via één van de drukste spoorwegnetten ter wereld, met de meest complete reisplanner van Nederland. En natuurlijk via ons deelfietssysteem: het grootste ter wereld! Om te zorgen dat onze treinen op tijd rijden, de reisplanner feilloos werkt, de deelfietsen glimmend klaar staan en de stations schoon zijn, hebben we talent nodig. Veel talent, voor alle afdelingen van onze dynamische organisatie.
 
Onze treinen leggen duizenden kilometers af, dus is onderhoud, service en modernisering geen overbodige luxe. Een nieuwe wielenbak, nieuwe verlichtingen in treinstellen, de modernisering van de dubbeldekkers: allemaal voorbeelden van wat we hebben bereikt de afgelopen jaren. Daarom hebben we vooruitstrevende en ambitieuze techniektrainees nodig om de komende jaren nog meer technische innovaties door te voeren. Hoe kunnen we onze logistiek slim plannen met behulp van kunstmatige intelligentie? Hoe maken we vervoer nog betrouwbaarder door sensoren, big data en algoritme? Hoe voorkomen we storingen? Allemaal vragen waar jij je op gaat storten als trainee.
 
Als jouw hart hier sneller van gaat kloppen en jij een (bijna) afgeronde relevante Bachelor of Master hebt, dan kun je bij NS doen waar je goed in bent. Je kunt je ontwikkelen, krijgt coaching en trainingen en leert van ‘gewoon doén’. Als je maar leert van je fouten, resultaatgericht en ambitieus bent. Wij vinden het belangrijk om jou te stimuleren in je persoonlijke ontwikkeling, zodat je álles uit jezelf kunt halen. Want wat je rol ook is; bij NS ben je onmisbaar voor de reis van vandaag, morgen en in de toekomst.
 
De reis van morgen begint bij jou.

Techniek op Hakken

In 2016 heb ik deelgenomen aan Techniek op Hakken, en nader kennis gemaakt met de werkwijze, cultuur en verschillen tussen onder andere KPN, PwC, Bol.com en het Ministerie van Defensie. Het was een dag waarop ik veel meer inzicht kreeg in wat ik technische bedrijven kan bieden (en andersom) en waar ik mijn netwerk verder heb uitgebreid met recruiters en mede studenten.  Het is een ervaring die mij zeker heeft geholpen met keuzes maken voor de eerste stappen in mijn carrière, maar waar ik ook heb kunnen genieten van een leuke consultancy case en goed gezelschap!

Noesjka Buitenkamp - Studente Structural Engineering aan de TU Delft

Techniek op Hakken

Techniek op Hakken heeft me laten zien hoe breed de mogelijkheden zijn na je studie. Daarbij maken de speed dates het mogelijk meteen gericht vragen te stellen. Ik heb nu
(een jaar later) met twee bedrijven nog steeds contact door Techniek op Hakken.

Vroukje Bron - Studente Structural Engineering aan de TU Delft