Lees meer

Nuon

De energiemarkt verandert elke dag. Onze klanten krijgen van alles aangeboden: eigen windmolens, iPads, grote kortingen en kleine lettertjes.

Bij Nuon doen we het anders. Natuurlijk, wij veranderen ook. Maar we geloven niet in kortetermijnoplossingen of in verandering voor even. Wel in oplossingen die het verschil blijven maken, voor iedereen.

Nuon is onderdeel van Vattenfall een Zweeds staatsbedrijf. Wij zijn een van de Europese marktleiders in productie van duurzame energie en zijn vooral actief in Scandinavië, Duitsland en Nederland.

 We leveren we niet alleen duurzame energie, maar wekken we het ook zelf op. En bouwen we niet één windmolen, maar een windpark voor ons hele land. Daar is veel kennis voor nodig. En het vermogen om altijd net even verder te gaan. Daarom luisteren we niet alleen naar wat miljoenen klanten zeggen, maar vragen we net zo lang door tot we begrijpen waar ze écht behoefte aan hebben. Want door de werkelijke vraag achter de vraag te leren kennen, zorgen we voor verbeteringen die een verschil maken voor iedereen. En waar iedereen aan mee kan doen. We luisteren graag naar en denken graag mee over ideeën en oplossingen die ons kunnen helpen energie nog duurzamer te maken en onze klanten beter te helpen. Want samen bereiken we meer!

High Heels, High Career

In 2013 heb ik deelgenomen aan Techniek op Hakken. Nadat het event door een meisjeskoor op rode hakken was geopend, begon de dag. De voorzitter startte met de algemene zaken en een inspirerende spreekster. Uiteindelijk heb ik persoonlijk contact gehad met zes verschillende bedrijven. Een hele leuke dag en enkele afspraken voor vervolggesprekken! Deze dag heeft me veel positieve nieuwe openingen gegeven!

Lisa van der Moolen - Studente Civiele Techniek aan de TU Delft

In 2016 heb ik deelgenomen aan Techniek op Hakken, en nader kennis gemaakt met de werkwijze, cultuur en verschillen tussen onder andere KPN, PwC, Bol.com en het Ministerie van Defensie. Het was een dag waarop ik veel meer inzicht kreeg in wat ik technische bedrijven kan bieden (en andersom) en waar ik mijn netwerk verder heb uitgebreid met recruiters en mede studenten.  Het is een ervaring die mij zeker heeft geholpen met keuzes maken voor de eerste stappen in mijn carrière, maar waar ik ook heb kunnen genieten van een leuke consultancy case en goed gezelschap!