Lees meer

Sweco

Bedrijfsprofiel

 

De toekomst mag voor anderen misschien ver weg lijken, bij Sweco zitten we er al midden in. Onze specialisten op het gebied van gebouwinstallaties werken op dit moment aan de binnenomgeving van een nieuw ziekenhuis dat over 5 jaar patiënten zal ontvangen. Onze verkeerskundig ingenieurs analyseren op dit moment een nieuwe ondergrondse metrolijn die over 10 jaar voor reizigers wordt opengesteld. En onze architecten werken op dit moment aan het ontwerp van wat over 15 jaar een bruisende, dynamische nieuwe stadswijk zal zijn.  Onze klant mag hoge verwachtingen hebben van de samenwerking met Sweco. Wij beloven onze klant de meest benaderbare en betrokken partner met erkende expertise te zijn. Samenwerken met Sweco is gemakkelijk en wij doen alles wat we kunnen om behoeften beter te begrijpen dan wie dan ook. Voor welke uitdaging onze klant ook staat, ze kan  rekenen op een oplossing van Sweco.  

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en de steden van de toekomst. Ons werk leidt tot duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en toegang tot elektriciteit en schoon water. Met 14.500 medewerkers in Europa bieden wij onze klanten voor elke situatie de juiste expertise. Wij voeren jaarlijks projecten uit in 70 landen verspreid over de hele wereld. Sweco is het grootste architecten- en ingenieursadviesbureau in Europa, heeft een omzet van circa 1,7 miljard euro (pro forma 2015) en is genoteerd aan de Nasdaq Stockholm.

 

Stages en startersfuncties

 

Sweco is continu op zoek naar mensen die de ambitie hebben om landelijke en/of stedelijke gebieden beter in te richten, waarbij de nadruk ligt op duurzaam en vernieuwend. In Nederland, maar ook daar buiten.  Door samen te werken met partners, klanten en collega’s zijn we een betrouwbaar ingenieurs- en adviesbureau. In onze kennisintensieve dienstverlening maken medewerkers het verschil. Ga jij met jouw ambitie, kennis en kunde ons succes in de markt meebepalen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

Wij zoeken technische talenten met visie, die goed zijn in hun vak en hun kennis graag delen. Je hebt oog voor de markt, bent ondernemend en ambitieus. Je ziet en creëert kansen, waardoor je jezelf continu blijft ontwikkelen

 

Carrièremogelijkheden

 

De drive om de samenleving als geheel en de leefomgeving van mensen vooruit te helpen zit in ons DNA. Sweco heeft een sterke focus op kennisontwikkeling en vindt het belangrijk dat onze mensen de beste in hun vak zijn én blijven. We kennen dan ook een modern marktconform beloningsbeleid. Als starter bij Sweco neem je deel aan ons juniorenproject: het Sweco Persoonlijk Succesprogramma. In dit programma train je persoonlijke vaardigheden, breid je Sweco kennis uit én krijg je de kans om te netwerken.

Als je meer wilt weten over jouw mogelijkheden bij Sweco, breng dan een bezoek aan http://www.sweco.nl/carriere.  Staat er geen vacature bij die aansluit op jouw profiel? Neem dan contact op met Fabienne Jansen, Campus Recruiter, fabienne.jansen@sweco.nl of bel 06 23 21 83 75.

Techniek op Hakken

In 2016 heb ik deelgenomen aan Techniek op Hakken, en nader kennis gemaakt met de werkwijze, cultuur en verschillen tussen onder andere KPN, PwC, Bol.com en het Ministerie van Defensie. Het was een dag waarop ik veel meer inzicht kreeg in wat ik technische bedrijven kan bieden (en andersom) en waar ik mijn netwerk verder heb uitgebreid met recruiters en mede studenten.  Het is een ervaring die mij zeker heeft geholpen met keuzes maken voor de eerste stappen in mijn carrière, maar waar ik ook heb kunnen genieten van een leuke consultancy case en goed gezelschap!

Noesjka Buitenkamp - Studente Structural Engineering aan de TU Delft

Techniek op Hakken

Techniek op Hakken 2012 was voor mij erg waardevol. Een leuke dag vol inspirerende sprekers, praktische cases en leuke speeddates: precies waar ik naar op zoek was. Op deze dag heb ik kennisgemaakt met bedrijven waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden en heb ik geleerd dat het goed is om nog eens verder te kijken dan normaal. Voor mij was de dag nog puur om me te oriënteren maar ben ik toch een stuk bekender geworden in de technische werkwereld.

Femia van Stiphout - Studente Technische Wiskunde aan de Universiteit Twente