Lees meer

FAQ

Mochten er nog zaken onduidelijk zijn, dan vind je hier de meest gestelde vragen (Frequently Asked Questions). Heb je andere vragen of opmerkingen, bel of mail ons dan! Email en telefoonnummers vind je op de pagina Contact.

Voor Techniek op Hakken 2019 kan je je aanmelden tot en met donderdag 2 mei 2019.

Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmailtje. Eerst zullen we je profiel doornemen om te kijken of je geschikt bent voor deelname aan het evenement. Daarna zal er een mail worden verzonden waarin jij jouw voorkeuren van bedrijven kan invullen. Hierna zullen we een zo goed mogelijke match maken tussen jouw voorkeuren en het aanbod van bedrijven.

10 mei hoor je per mail of je bent geselecteerd voor dit evenement. Houd daarnaast ook onze site en Facebook-pagina in de gaten!

De bedrijven die deelnemen aan Techniek op Hakken zijn bekende grote bedrijven of multinationals. Doorgaans zijn deze bedrijven bij studenten bijzonder in trek. Verwacht wordt dat er veel studenten zullen reageren.

Je kunt de kans dat je geselecteerd wordt vergroten door een net en volledig CV te uploaden en je vroegtijdig in te schrijven via Aanmelden. Voor handige CV-tips kan je altijd even een kijkje nemen op www.integrand.nl. 

De inschrijvingsdeadline is 2 mei 2019!

Integrand neemt na inschrijving contact met je op indien er nog informatie ontbreekt. Alleen de medewerkers van Integrand en de medewerkers van de deelnemende bedrijven krijgen jouw gegevens te zien. Uiteraard zal Integrand vertrouwelijk met je gegevens omgaan.

Bij hoge uitzondering is afmelden voor Techniek op Hakken mogelijk. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, dan dien je dit per mail kenbaar te maken aan Integrand via techniekophakken@integrand.nl. Het is natuurlijk heel vervelend voor bedrijven wanneer er studentes op het laatste moment afzeggen; probeer dit dus te voorkomen! 

De dresscode tijdens Techniek op Hakken is formeel. Het dragen van hakken is uiteraard niet verplicht.

Ja, dit evenement is speciaal opgezet voor vrouwelijke technische studentes.

Techniek op Hakken is een leuke en vrijblijvende manier om kennis te maken met bedrijven en de branches waarin zij actief zijn. Het is dus een goede mogelijkheid om je te oriënteren en kan zeker erg nuttig zijn als je nog niet aan het afstuderen bent, ook aan het eind van je Bachelor.

 

 

Techniek op Hakken

Techniek op Hakken heeft me laten zien hoe breed de mogelijkheden zijn na je studie. Daarbij maken de speed dates het mogelijk meteen gericht vragen te stellen. Ik heb nu
(een jaar later) met twee bedrijven nog steeds contact door Techniek op Hakken.

Vroukje Bron - Studente Structural Engineering aan de TU Delft

Techniek op Hakken

In 2013 heb ik deelgenomen aan Techniek op Hakken. Nadat het event door een meisjeskoor op rode hakken was geopend, begon de dag. De voorzitter startte met de algemene zaken en een inspirerende spreekster. Uiteindelijk heb ik persoonlijk contact gehad met zes verschillende bedrijven. Een hele leuke dag en enkele afspraken voor vervolggesprekken! Deze dag heeft me veel positieve nieuwe openingen gegeven!

Lisa van der Moolen - Studente Civiele Techniek aan de TU Delft