Lees meer

FAQ

Mochten er nog zaken onduidelijk zijn, dan vind je hier de meest gestelde vragen (Frequently Asked Questions). Heb je andere vragen of opmerkingen, bel of mail ons dan! Email en telefoonnummers vind je op de pagina Contact.

Voor Techniek op Hakken 2016 kan jij je aanmelden tot zaterdag 14 mei. 

Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmailtje. Eerst zullen we je profiel doornemen om te kijken of je geschikt bent voor deelname aan het evenement. Daarna zal er een mail worden verzonden waarin jij jouw voorkeuren van bedrijven kan invullen. Hierna zullen we een zo goed mogelijke match maken tussen jouw voorkeuren en het aanbod van bedrijven.

Voor Techniek op Hakken 2016 is dit nog niet bekend. Hou de site en de Facebook-pagina in de gaten!

De bedrijven die deelnemen aan Techniek op Hakken zijn bekende grote bedrijven of multinationals. Doorgaans zijn deze bedrijven bij studenten bijzonder in trek. Verwacht wordt dat er veel studenten zullen reageren.

Je kunt de kans dat je geselecteerd wordt vergroten door een net en volledig CV te uploaden en je vroegtijdig in te schrijven via aanmelden. Voor handige CV-tips kan je altijd even een kijkje nemen op www.integrand.nl. 

Wanneer de inschrijvingen open en sluiten, zal bekend worden gemaakt op onze Facebook-pagina en deze site!

Integrand neemt na inschrijving contact met je op, mocht er nog informatie ontbreken. Alleen de medewerkers van Integrand en de medewerkers van de deelnemende bedrijven krijgen jouw gegevens te zien. Uiteraard zal Integrand vertrouwelijk met je gegevens omgaan.

Bij hoge uitzondering is afmelden voor Techniek op Hakken mogelijk. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn dan dien je dit per mail kenbaar te maken aan Integrand via techniekophakken@integrand.nl. Het is natuurlijk heel vervelend voor de bedrijven wanneer er studentes op het laatste moment afzeggen, probeer dit dus te voorkomen! 

De dresscode tijdens Techniek op Hakken is formeel. Het dragen van hakken is uiteraard niet verplicht.

Ja, helaas is dit evenement niet voor mannelijke studenten.

Techniek op Hakken is een leuke en vrijblijvende manier om kennis te maken met bedrijven en de branches waarin zij actief zijn. Het is dus een goede mogelijkheid om je te oriënteren en kan zeker erg nuttig zijn als je nog niet aan het afstuderen bent, ook aan het eind van de bachelor.

 

 

High Heels, High Career

Techniek op Hakken heeft me laten zien hoe breed de mogelijkheden zijn na je studie. Daarbij maken de speed dates het mogelijk meteen gericht vragen te stellen. Ik heb nu
(een jaar later) met twee bedrijven nog steeds contact door Techniek op Hakken.

Vroukje Bron - Studente Structural Engineering TU Delft

In 2016 heb ik deelgenomen aan Techniek op Hakken, en nader kennis gemaakt met de werkwijze, cultuur en verschillen tussen onder andere KPN, PwC, Bol.com en het Ministerie van Defensie. Het was een dag waarop ik veel meer inzicht kreeg in wat ik technische bedrijven kan bieden (en andersom) en waar ik mijn netwerk verder heb uitgebreid met recruiters en mede studenten.  Het is een ervaring die mij zeker heeft geholpen met keuzes maken voor de eerste stappen in mijn carrière, maar waar ik ook heb kunnen genieten van een leuke consultancy case en goed gezelschap!