Lees meer

Is de Technische Talentpool iets voor jou?

 

Ben jij een 3e jaars Bachelor of Master studente? Sta je een 7 of hoger gemiddeld en vind je het leuk om je studie te combineren met nevenactiviteiten? En wil jij met een voorsprong aan je carrière beginnen? Dan is de Talentpool van Techniek op Hakken precies wat je nodig hebt!

Naast het jaarlijkse evenement Techniek op Hakken bieden we de mogelijkheid om exclusief kennis te maken met bedrijven en jezelf ook verder te ontwikkelen. Met een selecte groep vrouwen krijg je verschillende activiteiten aangeboden zoals lezingen, trainingen en Talentdays. Je doorloopt een traject wat opgedeeld is in vier pijlers, waardoor jij je ontwikkelt op persoonlijk vlak en een groot netwerk aan bedrijven opbouwt.

Inspiratie 

Welke stappen hebben andere succesvolle vrouwen in hun carrière in de techniek doorlopen om te komen waar ze nu zijn? Je volgt onder andere interessante lezingen en uitdagende workshops bij bedrijven.

Ontwikkeling 

Wat zijn mijn sterke en zwakke punten? Op welk gebied kan ik mezelf nog verder ontwikkelen, zodat al mijn competenties tot hun recht komen? Dit is eigenlijk de basis om jezelf goed te presenteren tegenover een bedrijf. Trainingen en zelfanalyses zijn goede tools om dit te stimuleren.

Ontdekken 

Nu is het tijd om je vaardigheden in de praktijk te brengen. Het evenement Techniek op Hakken vindt plaats. Je ontmoet interessante bedrijven waar jij misschien wel je toekomstige carriére gaat beginnen.

Toekomst 

Hier zullen we informele activiteiten organiseren waar je bedrijven zult ontmoeten in een ontspannen sfeer. Dit is de ideale omgeving om contacten te leggen voor een eventuele afstudeerplek of eerste baan.

Wil jij je aanmelden voor deze technische talentpool of heb je nog vragen? Mail dan naar technischetalentpool@gmail.com. 

Speciaal voor de Technische Talentpool: 

Naast het jaarlijkse Techniek op Hakken organiseert Integrand ook Diner op Hakken. Dit evenement is eveneens alleen toegankelijk voor studentes uit de technische talentpool. Op deze dag worden cases gecombineerd met een diner met 4 grote bedrijven in de Domtoren in Utrecht.

Ben jij geïnteresseerd in dit soort evenementen, neem dan contact op met technischetalentpool@gmail.com.